REGISTER EXPERTS IN LETSELSCHADE & JURIDISCHE ADVIEZEN

Deskundige rechtshulpverlening
U bent slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte of een geweldsdelict. Bij ons staat u centraal. Het gaat om u. Wij verzorgen uw aansprakelijkstelling en juridische behandeling. Verder verzorgen wij de inventarisatie van uw letselschade. Als er andere deskundige hulp erbij moet komen om u verder in uw leven te begeleiden dan verzorgen wij voor de juiste deskundige hulp. Wij maken persoonlijk contact met u door u te bezoeken en bespreken met u hoe de procedure verloopt. Het eerste kennismakingsgesprek met een rechtshulpverlener is vaak gratis, informeer daar naar. Tijdens het eerste gesprek kunt u bijvoorbeeld informeren naar de mogelijkheden voor het verhalen van de schade en de kosten voor de rechtshulp

Gecertificeerde Letselschadedeskundigen
De letselschadedeskundigen van Letselsupport.com zijn juridisch geschoold. Ze zijn gecertificeerd, geregistreerd en hebben een beschermende titel. De letselschadedeskundigen hebben een samenwerkingsverband met geregistreerde medische adviseurs, arbeidsdeskundigen, re-integratiedeskundigen, overige deskundigen en advocaten. Hiermee biedt Letselsupport.com u professionele betrouwbaarheid en integriteit. De letselschadedeskundigen zijn uw aanspreekpunt en adviseur voor uw persoonlijke steun en bescherming.

Gratis rechtshulpverlening
Als iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval, moet die ander, of zijn of haar verzekering, uw schade vergoeden. Hieronder vallen ook de redelijke kosten van een rechtshulpverlener. Deze kosten moeten dus ook door de aansprakelijke partij vergoed worden.