Wie zich in het verkeer begeeft als automobilist, fietser of voetganger zal zich als geen ander bewust zijn van de risico’s die deze deelname met zich mee zal brengen.  Dagelijks kunnen wij in het verkeer talloze malen waarnemen dat het weggebruikers aan respect ontbreekt. U bent hierdoor een van de slachtoffers geworden en u heeft lichamelijk en of geestelijk letsel opgelopen.  Uw leven is vanaf nu anders geworden en u kan niet meer u zelf zijn. Letselsupport.com gaat voor u verder. Wij laten u niet vallen en wij onderscheiden ons door u persoonlijk te ontmoeten door het hele land. Wij nemen persoonlijk contact met u op te bespreken hoe wij voor u verder gaan. Aan het juridisch aansprakelijk stellen van de veroorzaker zullen wij niet ontkomen, want een juridische basis is onlosmakelijk onderdeel om uw rechten op een schadevergoeding veilig te kunnen stellen.

Daarnaast gaat het niet alleen om de kosten die u heeft gemist. U wilt ook niet achteruit gaan en bij voorbeeld weer kunnen werken. Letselsupport.com beschikt over een netwerk van arbeids- en reïntegratiedeskundigen om u verder te helpen om weer aan het werk te gaan. Of de inschakeling van een gespecialiseerde kliniek of medisch instituut om u te helpen met uw medische klachten. Kortom Letselsupport.com beschikt over een breed veld van deskundigen om u weer op de been te helpen.

Bij het type kop-staart botsing hebben wij jarenlange uitstekende ervaring met klanten die een whiplash hebben opgelopen. Ook hier gaat niet altijd om de kosten die u heeft gemaakt maar ook dat uw kwaliteit van leven weer kan worden opgepakt met deze klachten. Letselsupport.com staat u met raad en daad bij om u verder te helpen.

Wij nodigen u uit gratis en vrijblijvend contact op te nemen met een van onze letselschade experts.