contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Geweldsdelicten

Geweldsdelicten

Een geweldsdelict is een strafbaar feit waarbij geweld is gebruikt tegen personen, dieren of dingen. U kunt op verschillende manieren bij een strafzaak over een geweldsmisdrijf betrokken zijn. Bijvoorbeeld als verdachte, als slachtoffer of als getuige.

Bent u betrokken bij een geweldsdelict waar een ander voor verantwoordelijk is, dan kunnen de experts van Letselsupport u met succes bijstaan bij het verhalen van financiële en/of immateriële schade. Door geweld met letsel en/of schade heeft u waarschijnlijk aanzienlijke extra kosten moeten maken. U wilt deze schade of kosten verhalen op de geweldpleger. U wilt schadevergoeding van de dader van het geweldsmisdrijf eisen of op voorhand een schikking voorstellen? De experts van Letselsupport maken samen met u een plan van aanpak.

Lichamelijke mishandeling, misbruik of zeden, diefstal met geweld, seksueel geweld, bedreiging met een wapen, er zijn vele soorten van geweldsmisdrijven. Als u betrokken bent geweest bij geweld met letsel of schade dan wilt u de schade natuurlijk voor tweehonderd procent op de dader verhalen. Over de mogelijkheden informeren wij u graag, maar het belangrijkste is dat u zich volledig kunt richten op het herstel van uw gezondheid.

Wij richten ons op het herstel van uw schade en kwaliteit van leven. De experts van Letselsupport onderscheiden zich door persoonlijke betrokkenheid en komen graag bij u langs door heel Nederland, want u heeft belangrijkere zaken aan het hoofd.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.