contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Intermediair

Intermediair

Wanneer u een letselschade van een relatie bij ons meldt, nemen wij in overleg contact op met het slachtoffer. Het komt in de praktijk vaker voor dat slachtoffers niet in staat zijn om zelf contact te leggen door bijvoorbeeld lichamelijk letsel. De experts van Letselsupport komen graag op verzoek van derden/intermediair in contact met het slachtoffer. Wij onderscheiden ons van de markt, juist door persoonlijke betrokkenheid en onze pragmatische benadering. Geen eindeloos papierwerk, maar oplossingen waar u of het slachtoffer direct mee aan de slag kan.

Meldingen van letselschade komen in veel gevallen via derden bij onze experts, want slachtoffers hebben op dat moment wel andere zaken aan het hoofd. In de tussentijd dat het slachtoffer zich bekommert over zijn/haar gezondheid maken de experts van Letselsupport achter de schermen een eerste kennismaking en inventarisatie, veelal door informatie van derden of intermediair (familie, vrienden of kennissen). Logisch, want gezondheid en herstel van het slachtoffer is voor ons het belangrijkste!

Na kennismaking gaan we in overleg en komen we met een plan van aanpak. Wanneer het slachtoffer niet in staat is om te kunnen overleggen, dan gaan we na goedkeuring van het slachtoffer in overleg met derden of betreffende intermediair. Uiteraard bepaald het slachtoffer ten aller tijden de route. Over het verdere verloop van de zaak houden wij het slachtoffer en desgewenst de intermediair op de hoogte. Hoe het allemaal precies werkt, dat zal in onze eerste kennismaking met onze experts helder worden.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.