Tijdens het werk staat u niet stil bij mogelijke gevaren die het werk met zich mee kunnen brengen, maar ook op het werk kunt u betrokken raken bij een ongeval of er kan een sluipende schade aan uw lichaam ontstaan door bijvoorbeeld een ongezonde werkomgeving of zware fysieke verrichting.

Wat te denken van het oplopen van kapperseczeem, nagelstylistes met schilderziekte (OPS) en laboratoriummedewerkers met prik-ongelukken. Maar ook installatiemonteurs die in aanraking komen met asbest (asbestose en mesothelioom), verpleegkundigen die een besmettelijke ziekte oplopen (HIV en Hepatitus) of PC-werkzaamheden die kunnen leiden tot RSI klachten. Tijdens het werk is het allemaal vanzelfsprekend, maar uit ervaring weten we dat een ongeluk op de werkvloer kan leiden tot veel ongenoegen privé en zakelijk. Letselsupport heeft uitstekend ervaring met de aanpak van uw gezondheidsschade en is betrokken bij uw herstel op de werkvloer.

Het herstel van uw gezondheid komt natuurlijk op de eerste plaats, maar onze experts gaan tussentijds ook aan de slag met het herstellen van schade en de kwaliteit van uw leven. Hoe ziet het leven na een letselschade eruit, want het is onze zorg als Letselsupport dat u weer vooruit kunt. Ook op het werk!

Wilt u meer weten neem dan gerust contact op met een van de letselschadespecialisten van Letselsupport

“Wij richten ons op de schade”Links