contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Wij hebben een nieuwe website!

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Letselsupport.nl
Vernieuwd website 2022

Vernieuwde website 2022

Wij vertellen u graag over onze expertise, ons team, ons bureau, maar eigenlijk staat u bij ons centraal. Het afwikkelen van een schade, het indienen van een claim, natuurlijk weten we de weg te vinden. Maar het allerbelangrijkste is het onrecht en het persoonlijk leed dat om de hoek komt kijken. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk, maar digitaal zetten we de eerste stap!

We ontkomen niet aan de digitale snelweg, want ontwikkelingen volgens zich in rap tempo op. Om u goed op de hoogte te houden van dossiers en de afwikkelingen van letselschade in het algemeen, hebben wij begin februari onze website geheel vernieuwd. Buiten de bedrijfsinformatie van Letselsupport hebben we de rubriek “Veelgestelde vragen” en “Nieuws” opgenomen op onze nieuwe website. Een overview van veel voorkomende vragen en uiteenlopend nieuws dat we verzamelen uit diverse bronnen op het gebied van letselschade afwikkelingen.

Heeft u aanvullende vragen, dan staan wij u natuurlijk te woord. Op de contactpagina kunt u onze experts direct benaderen of de bedrijfsgegevens raadplegen onderaan de pagina. Wij zijn voor u bereikbaar!