contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Verkeersongevallen

Verkeersongevallen

Wie zich in het verkeer begeeft als automobilist, fietser of voetganger zal zich als geen ander bewust zijn van de risico’s die deelname aan het verkeer met zich mee brengen. We worden dagelijks geconfronteerd met mogelijke gevaren en door onoplettendheid van weggebruikers kunnen we in slechts enkele seconden slachtoffer worden van een ernstig verkeersongeval.

Het leven kan ingrijpend veranderen wanneer u slachtoffer bent geworden van een ernstig verkeersongeval. Wanneer u lichamelijk- of geestelijk letsel heeft opgelopen staat uw leven volledig op zijn kop en tijdens het herstel bent u veelal niet in staat om zich te verdiepen in de schuldvraag of eventuele aansprakelijkheid. Bovendien is aansprakelijkheid in verkeersletselzaken niet altijd even helder, want er komen veel juridische- en technische aspecten om de hoek kijken. De schuldvraag en of aansprakelijkheid vraagt veelal om deskundig advies van experts.

Als experts van Letselsupport laten wij u niet vallen. Wij onderscheiden ons door u persoonlijk te ontmoeten door heel Nederland, nemen persoonlijk contact met u op en bespreken hoe wij voor u verder gaan. Vanaf het juridisch aansprakelijk stellen van de veroorzaker, want een juridische basis is onlosmakelijk onderdeel om het recht op een schadevergoeding, tot aan het persoonlijk begeleiden van uw dossier bij verzekeraars of derden partijen ondersteunen wij onze cliënten met heel veel betrokkenheid.

Daarnaast gaat het niet alleen om het verhalen van de kosten, schade en juridische ondersteuning, want u wilt natuurlijk ook weer gezond aan het werk kunnen. Letselsupport beschikt over een netwerk van arbeids- en reïntegratiedeskundigen om u verder te helpen en om weer aan het werk te gaan. Maar ook het zoeken of inschakelen van een gespecialiseerde kliniek of medisch instituut bij klachten hoort bij onze dienstverlening.

Letselsupport beschikt over een breed veld van deskundigen om u weer op de been te helpen. Het gaat niet altijd om de kosten die u heeft gemaakt, maar ook de kwaliteit van leven moet weer worden opgepakt. Letselsupport staat u met raad en daad bij om u verder te helpen met het afwikkelen van verkeersongevallen.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.