contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Slachtoffer toeslagenaffaire

Slachtoffer toeslagenaffaire

Ongewild bent u door de Belastingdienst Nederland aangemerkt als fraudeur. Hierdoor is uw (gezins) leven volledig veranderd. Schulden die ongewild zijn opgelopen, psychische problemen van uzelf en van de kinderen. Inmiddels is de Belastingdienst Nederland bezig met een hersteltraject en hebben velen al een compensatie gehad en een bedrag van de Catshuisregeling.

Hiermee is niet al uw werkelijke schade gecompenseerd, omdat de Belastingdienst Nederland zelf normen heeft bedacht bijvoorbeeld waar het gaat om een vergoeding voor immateriële schade (smartengeld) wat niet in verhouding staat tot de werkelijke schade.

Belastingdienst Nederland heeft voor die gevallen een commissie ingesteld om de werkelijke schade in te dienen en te vergoeden. Wilt u deskundige en professionele hulp bij het berekenen van de werkelijke schade en een aanvaardbare compensatie ontvangen, dan staat LETSELSUPPORT u graag bij.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport. U staat dan er niet alleen voor !