Als u werkt staat u er soms niet bij stil, maar tijdens uw werkzaamheden kunt u betrokken bij een ongeval of door uw werkzaamheden kan er  sluipende schade aan uw lichaam ontstaan. Letselsupport.com heeft uitstekend  ervaring met de aanpak van uw gezondheidsschade. Een aantal voorbeelden van beroepsziekten kunnen zijn:

Het oplopen van kapperseczeem Nagelstylistes met schilderziekte (OPS).Laboratoriummedewerkers met prik ongelukken. Installatiemonteurs die in aanraking zijn  gekomen met asbest (asbestose en mesothelioom).Verpleegkundigen die een besmettelijke ziekte oplopen (HIV en Hepatitus).PC werkzaamheden leiden bij intensief gebruik tot RSI klachten.

Wat u moet doen is u richten op herstel van uw gezondheid. Wij gaan ons richten op herstel van uw schade en kwaliteit van leven.

Letselsupport.com helpt u verder. Ook hier onderscheiden wij ons door u persoonlijk op te zoeken want u heeft andere dingen aan u hoofd en u wil weer graag beter worden en soms bent u gewoon  niet in staat om te lopen. Letselsupport.com komt naar u toe.

Wilt u meer weten neem dan gerust contact op met een van de letselschadespecialisten van Letselsupport.com.