contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Politie

Politie

Bent u werkzaam bij de politie en heeft u letselschade opgelopen in een privé- of werksituatie? Als experts van Letselsupport hebben wij meer dan 30 jaar ervaring met het regelen van letselschade voor werknemers die bij de Politie werkzaam zijn.

De Politie organisatie is voortdurend in beweging en heeft zich inmiddels gevormd tot één Nationale Politie. Eveneens de regelgeving binnen de organisatie is geupdate en arbeidsvoorwaarden zijn aangescherpt. Ons team aan experts bestaat uit een aantal juristen letselschade die juridische ontwikkelingen nauwgezet bijhouden voor werknemers bij de Politie organisatie. Wij geven degelijke en verantwoorde adviezen op het gebied van civiele letselschade afwikkelingen bij de Politie.

Vindt er letselschade plaats tijdens uw werk dan wordt het incident aangemerkt als een dienstongeval. Zodoende maakt u aanspraak op de rechtspositie regeling als het BARP en Bbp. Een deel van uw materiële schade wordt gedekt door uw rechtspositie (art. 54 BARP). Niet alle schade valt onder artikel 54 BARP. Overigens wil een erkenning van een dienstongeval in de zin van artikel 1 lid 1 sub z. BARP nog niet zeggen dat er sprake is van een schending van de zorgplicht van de werkgever.

Krijgt u te maken met materiële schade of immateriële schade binnen uw organisatie? De experts van Letselsupport beschikken over een breed veld aan deskundigen om u weer op de been te helpen. Hulp in gecompliceerde tijd is onontbeerlijk, maar wij kunnen maatwerk voor u verzorgen. Onze experts zijn bekend met de regelgeving en ondersteunen u graag wanneer u letselschade oploopt binnen de Politieorganisatie.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.