contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

PTSS

PTSS

PTSS is de afkorting voor Posttraumatische Stress Stoornis, een medische benaming voor een aandoening die ontstaat als om een of andere reden eentrauma niet goed verwerkt kan worden. De verschijnselen zijn in feite een normale reactie op een ernstige meegemaakte dreiging. Het is een combinatie van lichamelijke en psychische verschijnselen.

Een beroepsgebonden Posttraumatische Stress Stoornis is een ziektebeeld dat kan optreden na een of meer ernstige traumatiserende gebeurtenis(sen) op het werk. De gebeurtenissen, die men zelf ondergaat of waar men getuige van is, roepen een reactie op van intense angst, hulpeloosheid of afschuw.

In onze maatschappij kunnen er allerlei onverwachte situaties gebeuren die een forse impact kunnen hebben op uw leven. Heeft u een PTSS opgelopen als gevolg van een gebeurtenis waar een derde voor verantwoordelijk is of heeft u een PTSS tijdens uw werkzaamheden opgelopen en u hierdoor financieel en sociaal schade lijdt, dan kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn.

Kunt u niet meer werken dan is er sprake van inkomensverlies. Een te claimen schadepost, maar er zijn nog meer schadeposten die u kunt claimen. Het is een complex proces waar u in terecht komt en daarom is een deskundig advies met een keurmerk erg belangrijk om u te helpen. Wij komen graag met u praten over een plan van aanpak.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.