contact@letselsupport.nl
+31- (0) 6 – 14 213 143

Ondernemer

Ondernemer

Als ondernemer heeft u dagelijks, wekelijk of maandelijks te maken met hoge loonkosten. Aan de ene kant betaalt u de wettelijke loonheffing voor uw werknemer alsmede de wettelijke sociale premies aan de Belastingdienst. Na aftrek van pensioenpremies en bijzondere toelagen ontvangt de werknemer uiteindelijk een netto bedrag per vier weken of per maand.

Maar wat gebeurt er wanneer één van uw werknemers betrokken is bij een ongeval en hij/zij hierdoor arbeidsongeschikt raakt. U bent wettelijk verplicht om tenminste 70% van het loon door te betalen en valt hij/zij onder een CAO, dan is de doorbetaling van het loon vaak 100%.

Wat kunt u als ondernemer volgens de wet verhalen op degene die aansprakelijk is voor het ongeval? Is er verhaal mogelijk, zijn schadeclaims wel gepast of treft u juist een schikking met de aansprakelijke partij? Het zijn allemaal zaken of details waarbij deskundigheid van onze experts zeer welkom zijn. Het is een zorgvuldige afweging die u als werkgever/ondernemer moet maken en vaak ontbreekt de specifieke kennis. Onze experts maken het overzichtelijk en geven pragmatisch aanvullend advies.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze verhaalservice dan kunt u contact opnemen met één van de letselschade specialisten van Letselsupport. Wij helpen u graag verder bij het verhalen van uw schade als ondernemer. maar ook als ZZP-er.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met één van de letselschadespecialisten van Letselsupport.